Secret Relict – Élmény egy online kalandjátékkal

Browsergames  von Upjers

Secret Relict – Online kalandjáték

Rengeteg játékfunkció tarkítja, tele van izgalmas feladatokkal és egzotikus tájakkal, így nem csoda, hogy a Secret Relict böngészős játék az online kalandjátékok táborát erősíti. A játékos különleges feltárási helyekre utazhat ásatásokat végezni és a kincsvadászat során számos kihívást kell teljesítenie, vudu varázslatot kell végeznie, vagy meg kell fejtenie a titokzatos szfinx feladványait.


Secret Relict

Secret Relict-játékötlet

A Secret Relict kalandos kincskeresésre invitál. Kutasd át a sivatagokat, esőerdőket, ne hagyj kincset feltáratlanul!

Kalandjáték minden korosztálynak

Az online kalandjátékok műfaját képviselő Secret Relict böngészős játék tartalmas szórakozást nyújt minden korosztálynak.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Kalandor

Tanuld ki a kincskereső szakmát!

A Secret Relict böngészős játék a játékismertetővel indul, amikor is rögtön a játék elején megtanulod a játék kezeléséhez szükséges legalapvetőbb funkciókat. Ilyen például, hogy hogyan szerzed be és fejleszted a kincskereséshez szükséges szerszámokat, például a lapátot, a csákányt, és így tovább. Ahogy el is várható egy online kalandjátéktól, a Secret Relict számos kihívást és sikerélményt tartogat neked a kincskeresés világában.

Az online kalandjáték funkciói

A Secret Relict játék lebilincselő játékélményt nyújt a jól kitalált alapötletével és a sok-sok funkciójának hála. Ez a böngészős játék a online kalandjáték esetén megszokott bőségben van ellátva mindenféle funkciókkal. Mikor például kincset keresel, újra és újra azzal zaklathat téged a titokzatos szfinx, hogy nem végezheted el az ásatást a feltárási helyen, csak akkor, ha megfejted a feladványát. Persze nem tragédia, ha nem jut eszedbe a megoldás, hiszen rengeteg térképen rengeteg feltárási hely várja, hogy átkutasd, akár félelmetes barlangok is. Látni fogod, hogy ez egy egészen különleges böngészős játék.

Screenshot 4
Screenshot 5

Fedezd fel ingyen az Upjers-játékokat!

Az Upjers, a bambergi játékfejlesztő böngészős játékai, melyek közt akadnak online kalandjátékok is, ingyenesen játszhatóak, ráadásul letöltés és telepítés sem szükséges hozzá. Persze nem csak online kalandjáték van a repertoárban, mint a Secret Relict, hanem sok egyéb is, pl. mint az állatkertes My Free Zoo játék.

Fórum - Secret Relict