Secret Relict – Online játék egy kalandjáték jellemzőivel

Browsergames  von Upjers

Secret Relict – Online játék

A világon immár emberek milliói lelkesednek az online játékokért, melyek rendkívül változatosak és könnyedén játszhatók minden számítógépen. Az online játékok egyik csoportját az úgy nevezett böngészős játékok alkotják. Ezek ingyenesen játszható játékok, amivel bármilyen letöltés és telepítés nélkül játszhatsz közvetlenül a böngésződben. A Secret Relict kalandjáték is az online játékok ezen csoportjába tartozik.


Secret Relict

Secret Relict – Kincskereső sztori

A Secret Relict böngészős játékban kincsvadász lehetsz és egzotikus, titokzatos vidékekre vezethetsz expedíciókat.

Online játék – Élmény mindenkinek

A Secret Relict online játék lebilincselő élményt nyújt, hiszen könnyen irányítható, az alapötlete pedig minden korosztályt megszólít.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Kalandor

Secret Relict – Izgalmas kincskeresés

Szórakoztató expedíciók, izgalmas kihívások, mesés kincsek, ezt nyújtja neked a Secret Relict böngészős kalandjáték. Ebben a különleges műfajú online játékban felfedezetlen tájakon kereshetsz drágaköveket és ereklyéket. Feltúrhatod a sivatagokat, réteket, őserdőket, bárhol kutass is, a Secret Relict játékban mindig vár rád kihívás is és sikerélmény is.

Online játék - Funkciók

Egy valamire való online játékból, mint amilyen a Secret Relict, nem hiányozhatnak az online játékokra jellemző változatos funkciók. Az egyes ereklyéknek például különböző hatásai lehetnek, érdemes erről tájékozódni és célirányosan gyűjteni őket. De figyelembe kell azt is venni, hogy a feltárási munka energiát emészt fel, a kincskereső ereje egyre fogy, ügyesen kell tehát gazdálkodni vele. Játékpénzt a leletek eladásával kereshetsz, leleteid pedig akkor lesznenk, ha van megfelelő szerszámod, tehát a Secret Relict játék nagyon összetett és tartalmas szórakozást ígér.

Screenshot 4
Screenshot 5

Minőségi Upjers-játékok ingyen

Az Upjers, ez a bambergi játékfejlesztő, már 2006 óta készít böngészős játékokat. Ezek olyan online játékok, amelyekkel a böngésződben (pl. Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, stb.) játszhatsz. Az ingyenes online játékok választéka széles, akadnak itt tanyás játékok, vagy ilyen kalandjátékok is, mint a Secret Relict.

Fórum - Secret Relict