Secret Relict – Kikapcsolódás egy ingyenes online játékkal

Browsergames  von Upjers

Secret Relict – Ingyenes online játék

Az utóbbi években nagyon népszerűvé váltak az ingyenes online játékok, hiszen költségek nélkül lehet velük játszani az interneten. Különösen a böngészős játékok rajongóinak száma növekedett, sok-sok milliósra, hiszen ezek a játékok nem igényelnek letöltést és telepítést, közvetlen a böngészőben játszhatóak. Az izgalmas Secret Relict kalandjáték is az ingyenes online játékok táborát gyarapítja.


Secret Relict

Secret Relict – Kalandjáték

A Secret Relict böngészős játékban egy kincskereső bőrébe bújhatsz és felfedezheted ennek a lenyűgöző ingyenes online játéknak a világát.

Kincsvadászat mindenkinek

A Secret Relict kalandjáték alapötlete zseniális, az irányítása egyszerű, ezért minden korosztálynak kiváló szórakozást nyújt.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Kalandor

Secret Relict – Változatos kincsvadászat

Kincset keresni egyszerűen jó móka. A Secret Relict böngészős játékban egy kincskereső kalandor bőrébe bújhatsz és átkutathatod kincsek után a fél világot, dzsungeleket, tengereket, mindenféle egzotikus tájakat. Eközben számos különféle szerszámot használhatsz ebben az ingyenes online játékban, pl. lapátot vagy éppen kötelet.

Ingyenes online játék – funkciók

Minden ingyenes online játék egyik alapvető jellemzőne a szórakoztató funkiók tömkelege. A Secret Relict egy igen változatos böngészős kalandjáték, ezért telis-tele van változatos játékelemekkel. Például borsot törhetsz a konkurencia orra alá a nagy hatalmú vuddu babáiddal. De megoldhatod a feltárások során időről-időre eléd toppanó, rejtélyes szfinx feladványait is. Sőt, ez nem csak lehetőség, hanem ebben a böngészős játékban meg is kell oldanod a feladványt, hogy folytatni tudd az adott mezőn a feltárást. Ha szerencséd van, az ásatásokon sok-sok drágakövet és értékes ereklyét találsz és kevésszer bukkansz csupán pár koszos zoknira.

Screenshot 4
Screenshot 5

Játssz ingyen Upjers-játékokkal!

Upjers, ez a név egyet jelent a legváltotosabb műfajú böngészős játékokkal. Ezek az ingyenes online játékok költségek, letöltés és telepítés nélkül játszhatóak. Van itt minden, például tarka-barka akváriumos játék is, de van olyan kalandjáték is, mint amilyen a Secret Relict.

Fórum - Secret Relict