Secret Relict – Online böngészős játékok: élmény a köbön

Browsergames  von Upjers

Secret Relict – Online böngészős játék

Az online böngészős játékok kiváló szórakozást nyújtanak, hiszen ezekben a játékokban különféle szerepekben mérettetheted meg magad. Lehetsz például farmer a saját tanyádon, vagy lehetsz a saját kórházad főorvosa, ahol mókás nyavalyákat gyógyíthatsz, de vezetheted a saját állatkertedet is telis-tele egzotikus állatokkal. Sőt, a Secret Relict böngészős kalandjátékban kincskereső is lehetsz.


Secret Relict

Secret Relict – Kincskeresésre fel!

A Secret Relict játékban bátor archeológusnő vagy vakmerő szerencsevadász lehetsz és mesés kincsek után kutathatsz egzotikus tájakon.

Böngészős játékok mindenkinek

Ahogy az egy böngészős játéktól el is várható, a Secret Relict játék minden korosztálynak jó szórakozást.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Kalandor

Tarka-barka kincsvadászat Secret Relict-módra

Nagy kaland vár rád! A Secret Relict online böngészős kalandjáték izgalmas kikapcsolódást tartogat számodra. Indulj expedícióra egzotikus tájakra és végezz ásatásokat különféle szerszámokkal, lapáttal, csákánnyal vagy akár kötéllel, és találj rá a mesés kincsekre. Használd a vudu babáidd varázserejét, hogy megvédd magad a rosszakaróidtól és old meg ügyesen a titokzatos szfinx rejtvényeit.

Online böngészős játék – játékelemek

A Secret Relict játék leginkább a tarka-barka játékelemeivel hódít, melyek joggal el is várhatók egy kiváló online böngészős játéktól. A Secret Relict játékban a játékosnak számtalan funkció áll a rendelkezésére. Például az egyes feltárási helyeken különféle szerszámokat vethet be. Eközben persze szép lassan fárad, hisz energiát igényel a feltárási munka, de ha szeretné, fel is frissítheti magát. Ha nem tesz így, az ereje úgy is visszatér lassacskán. Egy biztos, érdemes bölcsen beosztani a rendelkezésre álló erődet, ha kincskeresésre adod a fejedet. De van itt más is, használhatod például az üzentőfelületet, vagy kincseket adhatsz-vehetsz, ha szeretnél.

Screenshot 4
Screenshot 5

Ingyenes élmény az Upjers játékaival

A bambergi játékfejlesztő, az Upjers nagy szenvedélye a játék. Már 2006 óra fejleszt online böngészős játékokat, melyek teljesen ingyen játszhatóak, ráadásul bármilyen letöltés és telepítés nélkül közvetlenül a böngészőben (pl. Internet Explorer, Google Chrome, Safari etc.). A Secret Relict játék egyike ezen játékoknak.

Fórum - Secret Relict