Secret Relict – Kikapcsolódás egy kincskereső játékkal

Browsergames  von Upjers

Secret Relict – A kincskereső játék

Fedezz fel egy kalanddal, izgalmas kihívásokkal és lenyűgöző tájakkal teli világot! Merülj el a Secret Relict kalandos világában! Ebben a kincskeresős játékban egy kincsvadász kalandor, ha úgy tetszik, egy archeológus bőrébe bújhatsz, és különféle szerszámokkal felszerelkezve felkutathatod rég letűnt civilizációk mesés kincseit.


Secret Relict

A kincskeresős játék története

A Secret Relict kincskeresős játékban értékes kincsek után kutathatsz. Ha kalandorhoz méltó szerencséd is van, csodaszép ereklyéket is találhatsz.

Élmény minden korosztálynak

Mégis egyszerű irányíthatóságának és a meggyőzően eredeti alapötletének hála a kincskereső játék minden generációnak kellemes kikapcsolódást nyújt.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Kalandor

Izgalmas kincskeresős játék

Izgalmakra vágysz? Az ingyenes Secret Relict kincskeresős játékban megtalálod, hiszen kalandos expedíciókra indulhatsz egzotikus tájakra, sőt, meg kell védened az érdekeidet a konkurens játékosok szabotázsakcióival szemben is. A sikeres archeológusoknak mindig akadnak irigyei ugyanis. De szerencsére mindig számíthatsz a nagyhatalmú vudu babáidra, akik megvédenek, sőt, borsot törnek az ellenfeleid orra alá.

Ingyenes funkciók

Az ingyenesen játszható Secret Relict böngészős játék számos izgalmas játékfunkcióval vár. Különböző szerszámok állnak például a rendelkezésedre ahhoz, hogy kincset keress, van itt nagyító, lapát, kötél és csákány is, ráadásul mindegyik szerszámot lehet fejleszteni is. Megeshet olyan is, hogy lelkesen elvégzed az ásatást, de a busás kincs helyett csak egy koszos zokni a jutalmad ebben a kincskeresős játékban. De ez ne szegje a kedvedet, hiszen a Secret Relict játékban még annyi és annyi izgalmas játékelem vár rád, használhatod például a belső üzenőfelületet a játékostársakka való kommunikációra, vagy megoldhatod a hébe-hóba eléd toppanó szfinx rejtvényeit.

Screenshot 4
Screenshot 5

Játssz máris ingyen Upjers-játékokkal!

Szenvedélyünk a játék! Ez is lehetne a mottója a bambergi Upjers vállalatnak, mely már 2006 óta fejleszt böngészős játékokat. Ezek olyan online játékok, melyekkel ingyenesen lehet játszani az interneten. A vállalat számos műfajban készít játékokat, van itt állatkertes játék, tanyás játék, és van kincskeresős játék is.

Fórum - Secret Relict