Secret Relict – Szórakoztató kalandjáték

Browsergames  von Upjers

A Secret Relict fórumán számos tippet, tanácsot olvashatsz az ingyenes kalandjátékról.

Ki ne álmodott volna még arról, hogy egyszer kincskeresésre indul távoli országokba, hogy busás vagyonra tegyen szert? A bambergi játékfejlesztő, az Upjers Secret Relict nevű böngészős játéka valóra váltja ezt az álmot és virtuális kincskeresésre csábít. A játékos így egy rettenthetetlen kalandor bőrébe bújhat és átélheti a Secret Relict kalandjáték világának minden izgalmát.


Secret Relict

Secret Relict – Izgalmas expedíciók

A Secret Relict kalandjáték számos izgalmas kihívást tartogat a számodra, ráadásul mesés kincsekre lelhetsz a sok-sok expedíción.

Kalandjáték kihívásokkal

Böngészős kalandjátékként a Secret Relict változatos játékelemekkel és egy csomó izgalmas kihívással várja a játékost.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Kalandor

Secret Relict – Játékterületek

A Secret Relict játék számos különféle játék- és cselekvési területtel bír. Az expedíciókat a világ legkülönfélébb tájain vezeti a játékos, például sivatagokban, dzsungelben, szavannákon vagy pusztákon, de minden más felület is megvan a Secret Relict játékban, ami egy kalandjáték esetén szinte kötelező. A kincseket például a hátizsákodban tarthatod, de vásárolhatsz a boltban is ereklyéket, sőt, akár mindenféle szerszámokat is.

Egy böngészős játék részletgazdagságával

A Secret Relict játékban virtuális kincskeresésre indulhat a játékos. Ebben az ingyenes böngészős játékban izgalmas feladatokat teljesíthetsz és megmutathatod, milyen ügyes kincsvadász vagy. A lelőhelyek feltárása során hébe-hóba a rejtélyes szfinx is eléd toppanhat, aki különféle rejtvényekkel tesz próbára, melyekre ha nem felelsz helyesen, nem folytathatod a feltárást. Ahogy fokozatosan haladsz előre a Secret Relict böngészős kalandjátékban, annál többféle, a feltárásokhoz egyébként szükséges, szerszám áll a rendelkezésedre, melyeket nem csak megvehetsz, de fejleszthetsz is. A Secret Relict játék kétségtelenül kiváló szórakozást nyújt, ráadásul minden korosztálynak.

Screenshot 4
Screenshot 5

Játssz ingyen Upjers-játékokkal!

A bambergi játékfejlesztő, az Upjers nagy szenvedélye a böngészős játék. Ez a felső-frank vállalat már 2006 óta készít tarka és szórakoztató online játékokat. Széles a paletta, akadnak itt többek közt olyan izgalmas kalandjátékok is, mint a Secret Relict.

Fórum - Secret Relict