Secret Relict – Játssz kalandjátékokkal ingyen!

Browsergames  von Upjers

Secret Relict – Kaland játékok ingyen

A Secret Relicthez hasonló böngészős játékokkal a kalandjátékok ingyenes élménye vár rád. Ebben a sokszínű online játékban a játékos izgalmas kincskeresésre indulhat. Egzotikus tájakra indulhat expedícióra és ott ásatásokat végezhet. Mindegy, hogy dzsungel, sivatag vagy az óceán feneke, a Secret Relict játékban minden táj különleges titokat és csodás kincseket rejt.


Secret Relict

A kincskeresős játék

A Secret Relict böngészős játék, mely a kalandjátékok ingyenes élményével ajándékoz meg, mesés kincsekre lelhetsz.

Kalandjátékos élmény

Változatos sztorijával,szórakoztató feladataival és jól eltalált játékötletével a Secret Relict játék feledhetetlen játékélménnyel vár rád.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Kalandor

Secret Relict – Kincsvadászat a böngésződben

A Secret Relict játékban a játékos virtuális kincskeresésre indulhat, ami nem is olyan könnyű. Ahogy a való életben se egyszerű a kincskeresés, itt is számos kihívás vár a játékosra. Mindemellett ez a kalandjáték ingyenesen játszható. A játékban egy belső valutarendszer gondoskodik arról, hogy a játékos különféle feladatok megoldásával játékpénzt kereshessen és egyre jobb és jobb felszerelésekkel indulhasson kincsvadászatra.

Kalandjátok ingyen – fedezd fel!

A Secret Relict játék böngészős játékként ingyenesen játszható. Ahhoz, hogy ingyen játszhass egy kalandjátékkal, csak egy internetcsatlakozásra és egy e-mail címre van szükséged. Ha ez megvan, akkor regisztrálhatsz egy felhasználónévvel és egy jelszóval és máris indulhat a játék. A játék elején rögtön megtanulod az alapvető funkciókat, például, hogy hol lehet csákányt szerezni, hogyan lehet fejleszteni a lapátot, milyen előnyei vannak a drágaköveknek, és így tovább, mindent gyorsan megtanulsz, ami ahhoz kell, hogy nagy és híres kincskereső váljon belőled.

Screenshot 4
Screenshot 5

Játssz ingyen Upjers-játékokkal!

Az olyan kalandjátékok, mint a Secret Relict tényleg ingyen játszhatók? A válasz: igen! A bambergi játékfejlesztő, az Upjers, már 2006 óta fejleszt sikeres böngészős játékokat. Ezek különféle műfajú online játékok, melyek rendkívül szórakoztatóak és ingyenesen játszhatóak közvetlenül a böngészőben.

Fórum - Secret Relict