Secret Relict – Szórakozás ingyenes kalandjátékokkal

Browsergames  von Upjers

Secret Relict – Játssz te is ingyenes kalandjátékokkal!

Az ingyenes kalandjátékok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. A bambergi játékfejlesztő, az Upjers, olyan böngészős játékot fejlesztett ki a Secret Relict játékkal, amely az ingyenes kalandjátékok táborát erősíti és számtalan izgalmas funkcióval bír. A játékos egy kincskereső bőrébe bújhat és a legkülönfélébb expedíciókra indulhat.


Secret Relict

Secret Relict – Kincskereső történet

A Secret Relict játékban egy kincskereső kalandor háttértörténetével számtalan feladat és újabb és újabb kihívások várnak rád.

Egy játék minden korosztálynak

Az olyan ingyenes kalandjátékok, mint a Secret Relict, egészen különleges játékélményt nyújtanak. A Secret Relict játékban minden korosztály kikapcsolódásra lel.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Kalandor

Izgalmas kincskereső játék

Az Upjers, a bambergi játékfejlesztő vállalat, egy kivételes böngészős játékot alkototta Secret Relicttel az ingyenes kalandjátékok kategóriájában. A Secret Relict játékban a legkülönfélébb tájakat fedezheted fel, izgalmas kincskeresésre indulhatsz, kereshetsz kincset akár sivatagokban, dzsungelekben, de akár a benszülöttek kunyhóit is átkutathatod. A feltárási terület jellegétől függően különféle szerszámokat vethetsz be a cél érdekében.

Ingyenes kalandjátékok és funkcióik

A böngészős játékok olyan sokoldalú online játékok, melyet ingyenesen lehet játszani az interneten. A böngészős játékok a meggyőző játékötletük mellett jellemzően számtalan funkciójukkal hódítanak. Ez érvényes az ingyenes kalandjátékokra is, mint a Secret Relict. Kiválaszthatod például a felhasznált szerszámokat, sőt, továbbfejlesztheted a szükséges felszerelésedet, használhatod a játék belső üzenőfelületét, teljesíthetsz sok-sok feladatot, és így tovább, rengeteg funkció vár ebben a kincskereső játékban. Ezáltal az ingyenes kalandjátékok kezdettől fogva kiváló szórakozást nyújtanak, ráadásul minden korosztálynak.

Screenshot 4
Screenshot 5

Játssz máris ingyen az Upjers játékaival!

A bamberi játékfejlesztő, az Upjers változatos böngészős játékai tarkák, szórakoztatóak, ráadásul ingyenesen lehet velük játszani. Az Upjers már 2006 óta költségek nélkül játszható online játékokat, beleértve olyan ingyenes kalandjátékokat is, mint a Secret Relict.

Fórum - Secret Relict