Secret Relict – Kincskereső böngészős játék

Browsergames  von Upjers

Secret Relict – Egy böngészős játék élménye

Izgalmas kihívások várnak rád ebben a böngészős játékban. Légy kalandor vagy archeológus és merülj el egy fantasztikus világban! A Secret Relict böngészős kalandjátékban expedíciókra indulhatsz, hogy letűnt civilizációk maradványaira bukkanhass. Kapd fel a csákányt és a szalmakalapot és fedezd fel a világ feltáratlan tájait.


Secret Relict

Secret Relict – Játékötlet

A Secret Relict böngészős játékban az a cél, hogy te válj a világ legsikeresebb kincskeresőjévé és annyi kincsre tegyél szert, amennyire csak tudsz.

Egy játék minden korosztálynak

A Secret Relict böngészős kalandjáték minden korosztálynak különleges szórakozási lehetőséget nyújt az izgalmas és lebilincselő játékelemeivel.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Kalandor

Izgalom, játék, szórakozás

A Secret Relict változatos böngészős kalandjátékban Magányvölgye felé vesz az utad az első expedíciód során. Itt teljesíted az első feladataidat, itt végzed el az első ásatásokat, itt találod meg az első drágaköveket. Tehát a böngészős játék már az elején egy játékismertetővel segít, hogy megtanuld a legfontosabb lépéseket, funkciókat. A Secret Relict böngészős játékban a játék, a szórakozás és az izgalom kellemes elegye vár rád.

Kalandjáték egy böngészős játék elemeivel

A Secret Relict böngészős játékban te vagy a hős. Indulj expedícióra, legyen bár sivatag vagy tenger a célterület, és tárd fel rég letűnt kultúrák hagyatékát, mindezt úgy, hogy közvetlenül a böngésződ ablakában éled át ezeket a kalandokat és állsz helyt a kihívások közepette. A Secret Relict böngészős játékban számos funkció áll a rendelkezésedre, a más játékosok bosszantására alkalmas vudu varázslattól egészen a karaktered sikeres karrierét lehetővé tévő felszerelések beszerzéséig. Fedezd hát fel, hány és hány különleges játékfunkciót tartogat neked ez a böngészős játék, mellyel teljesen ingyenesen játszhatsz.

Screenshot 4
Screenshot 5

Játssz máris ingyen az Upjers játékaival!

A bambergi vállalat, az Upjers, már 2006 óta fejleszt és publikál böngészős játékokat. Ezek olyan online játékok, melyekkel ingyen, letöltés és telepítés nélkül játszhatsz közvetlenül a böngésződben. A műfajválaszték széles, akad itt vidám kórházas játék, vagy éppen egy izgalmas kincskereső böngészős játék is.

Fórum - Secret Relict