Secret Relict – Egy kalandjáték minden izgalma

Browsergames  von Upjers

Secret Relict – Böngészős kaland játék

Ez a kincsvadászat nem csak rendkívül izgalmas, de egyben szórakoztató is. A Secret Relict böngészős játékban a játékos egy kincskereső kalandor bőrébe bújhat és felfedezheti a világ legérintetlenebb tájait kincsek után kutatva. A Secret Relict online játék a kalandjátékok sorát gyarapítja számos remek játékfunkcióval és játékelemmel tarkítva.


Secret Relict

Virtuális kincsvadászat

Indulj kincset keresni a Secret Relict böngészős játékban és fedezd fel rég volt civilizációk lenyűgöző hagyatékait.

Egy kalandjáték élménye

A játék egy ízig-vérig kalandjáték annak minden élményével, olyan élményekkel, melyek a játékok minden szerelmesének feledhetetlen kikapcsolódást nyújtanak.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Kalandor

Kincskeresés sok-sok funkcióval

Böngészős játékként a Secret Relict kalandjáték rengeteg játékfunkciót és -elemet kínál a játékosnak. A böngészős játék egérrel irányítható. Csak pár kattintás és máris megismerted a játékismertető által a játék legfontosabb lépéseit, ami után felfedezheted ennek a kincskereső játéknak minden lehetőségét. Attól függően, hogy milyenek az ásatási hely adottságai, különféle szerzámok állnak a rendelkezésedre a lapáttól a nagyítóig.

Hogy regisztrálhatsz a kalandjátékra?

Ha szeretnél ingyenesen játszhani a Secret Relict kalandjátékkal, ezt könnyedén megteheted. Csak egy internetcsatlakozással bíró számítógépre van szükséged, illetve egy működő e-mail postafiókra. Ha ez a rendelkezésedre áll, csak válassz magadnak egy frappáns felhasználónevet és egy jelszót, regisztrálj a Secret Relict játékra és indulhat is a móka. A játékismertető után teljesen szabadon indulhatsz expedíciókra vagy hajthatsz végre szabotázsakciókat, illetve fedezheted fel a játék számos egyéb funkcióját. A Secret Relict játék számos izgalmas funkcióval gazdagítja a virtuális kincskeresés élményét. Ragadd hát meg a lapátot és indulj máris kincsvadászatra!

Screenshot 4
Screenshot 5

Ingyenes élmény az Upjers-játékokkal

A bambergi játékfejlesztő, az Upjers böngészős játékai ingyenesen játszhatóak és világszerte emberek millióit bűvölték már el. A műfajválaszték nagyon gazdag, van itt gazdálkodós játék, kalandjáték, vagy akár fantasy szerepjáték is. A Secret Relict az első kincskeresős játék.

Fórum - Secret Relict